Home Couperosa-ihon laser-hoito
COUPEROSA IHO − Couperosan laser-hoito PDF Tulosta Sähköposti

Couperosa on ihon hiussuonten laajentumisesta johtuvaa punakkuutta

 

 

Couperosa on hiusverisuonten laajentumisesta johtuvaa punakkuutta iholla. Couperosaa esiintyy yleisimmin poskissa ja nenänpielissä, joskus myös kaulalla ja rintakehän alueella. Otollisinta maaperää couperosalle on kuiva ja herkkä iho, jonka hiussuonet ovat rakenteeltaan heikot. Lääketieteellisesti couperosa on lievä rosacea eli ruusufinnin esiaste. Se voi olla myös pienten ihon hiussuonten laajentumisia ja veltostumisia sekä ("verisuonten katkeamia") poskissa. Rosacea on krooninen ihosairaus, joka alkaa yleensä poskien, nenän, leuan tai otsan punoituksena. Hoitamattomana voi ilmetä lisäoireita, kuten aknea muistuttavia märkäpäitä. Taipumus couperosaan on usein perinnöllinen, mutta myös monet muut tekijät, kuten ilmaston vaihtelut ja nautintoaineet vaikuttavat ihon kuntoon. Couperosa on lähinnä esteettinen haitta, joka pahenee vuosien myötä. Taipumusta ei voida täysin poistaa, mutta oiretta voidaan hoitaa ja ulkonäköhaittoja lievittää. Avainasemassa ovat terveelliset elämäntavat, ihon suojaaminen ja hyvä kotihoito.

Apua tuovat säännölliset hoitotoimenpiteet Royal Beauty Academyn vastaanotoilla. Couperosa-hoidot kannattaa aloittaa mahdollisimman pian, kun couperosaa alkaa ilmenemään. Hoitamattomana ruusufinni saattaa nenän alueella edetä rinofyymaksi, jossa nenän talirauhaset suurentuvat voimakkaasti ja nenä kasvaa kuhmuraiseksi. Tilan edetessä saattaa ruusufinniin liittyä myös silmäoireita, kuten silmien kuivuutta, vetistelyä ja kirvelyä.

.

Royal Beauty Academyn laserhoidolla erittäin hyviä tuloksia

Royal Beauty Academyn tarjoamalla laserhoidolla voidaan häivyttää ihoon syntyneitä esteettisiä vaurioita ja estää myös couperosa-aknea. Ihon punakkaa väriä voidaan tehokkaasti hoitaa laserilla. Kasvojen laserhoitosarjan aikana ja sen jälkeen iho tulee suojata hyvin auringolta. Pintaverisuonimuutoksia hoidettaessa laser tuottaa voimavalon välähdyksen, joka estää verenkierron hoidettavassa hiussuonessa, jolloin verenkierto ohjautuu syvemmällä oleviin suoniin. Pienet kasvojen hiussuonet tai telangiectasiat voidaan hoitaa nopeasti. Hoidosta toipuminen kestää pari päivää, jolloin hoidetut suonet näkyvät ensin ihon pinnalla vähän tummempina ja ympäröivä iho punoittaa kevyesti, kunnes suonet häviävät näkyvistä kokonaan.

Royal Beauty Academy on asiantuntija erityisesti Couperosa-ihonhoidossa laserilla. Sen henkilökunta on vuosia hoitanut onnistuneesti Couperosa-ihoja ja tietää tarkalleen, miten saadaan parhaita mahdollisia tuloksia. Koska niin moni couperosa-ongelmainen käy hoidattamassa ihoaan Royal Beauty Academyn asiantuntijoilla, hinnoittelu on pystytty pitämään edullisella tasolla.

Soita ja kysy lisää Couperosa- hoidoista. Ne todella tehoavat. Ulkonäköäsi haittava punertava iho muuttuu terveemmän näköiseksi.